Стартував етап голосування за проєктні пропозиції до “Громадського бюджету”

З 1 жовтня, розпочалось голосування за проєктні пропозиції, подані мешканцями Микулинецької ОТГ на конкурс «Громадський бюджет». Так, мешканцями громади буде обрано кращі з них, які у новому бюджетному році будуть реалізовані за рахунок місцевих коштів громадського бюджету.

Голосування мешканців Микулинецької ОТГ згідно з Положення про Громадський бюджет Микулинецької ОТГ , триватиме до 31 жовтня 2020 р. включно на веб-платформі «Громадський Проект» за допомогою ідентифікації BankID, або за звичайною реєстрацією завантаживши свій скан паспорта для ідентифікації людини в системі. В голосуванні за проєкти мають право брати участь віком від 14 років: місцеві жителі Микулинецької ОТГ, особи що працюють на території громади, особи які навчаються у громаді, особи які володіють правом власності об’єктом нерухомості у громаді або ж особа яка народилась у громаді. Кожен мешканець Микулинецької ОТГ може відати свій голос за 2 проєкти, з них: за 1 малий проєкт та 1 великий проєкт. Нагадуємо, що для реалізації малого проєкту необхідно зібрати не менше як 25 голосів, а для великого – не менше 50 голосів.

До уваги! Цьогоріч допущено 3 громадських проєкти на голосування:

·         Інформаційно-Консультаційний пункт "Бібліотек@ для громади";

·         М'яч у сітці;

·         «Веселі каруселі» – ігрова зона для дітей.


Як прийняти участь в онлайн-голосуванні за проекти?

Покрокова відеоінструкція для користувачів системи “Громадський бюджет”:

Уся необхідна інформація щодо Громадського бюджету Микулинецької ОТГ на 2021 рік розміщена на офіційному сайті Микулинецької ОТГ у розділі Механізми громадської участі / Громадський бюджет . А для зворотного зв’язку створена facebook сторінка з питань реалізації проектів Громадського бюджету (бюджету участі) в Микулинецькій ОТГ за посиланням - https://www.facebook.com/ParticipationBudgetMykulyntsi .